10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

‘Polar Gandia Festival’ música indie i solidaria a Gandia

– El Centre Cívic Roís de Corella acollirà el Polar Gandia Festival

– L’esdeveniment musical se celebrarà a la ciutat el pròxim 30 d’abril a partir de les 12.30 hores

Gandia acollirà el pròxim 30 d’abril a partir de les 12.30 h el ‘Polar Sound Festival’, el primer festival de música indie que se celebrarà a la ciutat. Al llarg del dia se celebraran una sèrie de concerts al centre cívic Roís de Corella on la música alternativa tindrà un espai per a consolidar-se de cara a un futur festival assidu i de major extensió.

presentacio Polar Gandia Festival fotografia Alex Oltra
Presentació Polar Gandia Festival, fotografia Àlex Oltra

A l’acte de presentació celebrat aquest matí han assistit la regidora de Sanitat, Liduvina Gil; el regidor de Cultura, Nahuel González; José Luis Larroca, promotor musical; David Toro, gerent Polar Festival; Elena Gozalbo, treballadora de l’Associació Gaudim; Juanjo Reig, coordinador d’activitats festives; i Rubén Martínez, representant del grup musical Peepshow.

A banda dels espectacles musicals, “l’activitat està pensada per a què els assistents, tant d’ací com estrangers, passen allí el dia. Per això, la gent podrà degustar la nostra fideuà i altres productes locals, hi haurà espais pensats per a xiquets i xiquetes”, ha explicat Gil.

El festival, avalat per Radio 3, comptarà amb la representació dels següents grups: El Capitán ElefantePeepshowLunáticosDriive, Doctor Lobo i Rosa Venenosa. Un cartell d’artistes consolidats que “donarà inici a una primavera musical sent un dels festivals que Gandia té preparats a partir del mes de maig”, ha anunciat González.

“El centre cívic del Roís de Corella tindrà un context amb una qualitat musical i una sèrie d’esdeveniments prou important”, ha detallat Larroca. A més, el festival servirà per a dinamitzar aquesta zona, que s’està convertint en un espai referent sociocultural, i ajudar en la descentralització dels espais. El promotor musical s’ha mostrat il·lusionat per “l’oportunitat que ens ha donat Gandia de traure el nostre festival a l’exterior”.

Finalment, Toro ha mostrat el seu anhel perquè aquest el festival “siga un èxit i el punt de partida d’una nova vida a Gandia”. El gerent del festival ha conclòs dient que el nivell musical és elevat i que “als grups tan sols els queda una espenta per a convertir-se en autèntics referents del gènere i aquesta és una oportunitat”.

Les entrades anticipades tindran un preu de 12 € i es podran adquirir presencialment a l’Associació Gaudim, al Pub The Dublin i al Palau Ducal; i digitalment al portal Wegow. Per altra banda, existirà la possibilitat de comprar-les a les mateixes taquilles per 15 €.

El festival té caràcter solidari, ja que part de la recaptació es destina a l’Associació Gaudim, “dirigida a persones amb diversitat funcional on cada dissabte oferim activitats d’oci”, ha desenvolupat Gozalbo. El regidor de Cultura ha destacat la implicació de la cultura amb els temes socials, com va ser aquest cap de setmana el festival solidari “Totes i tots amb Ucraïna”.

Articles relacionats