18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Ple d’activitats lúdiques, culturals i solidàries prèvies a la Fira i Festes de Gandia

Divendres va ser l’inici de les activitats del capa de setmana a Gandia amb el torn de la visita al mural del València CF que l’artista Yeko ha pintat a l’avinguda d’Alacant i forma part de la II Ruta d’Art Urbà promogut pel València CF.

230923 frances 230923 0315

Dissabte es va tancar la setmana europea de la mobilitat a la plaça Prado amb un circuit d’educació viària i un altre d’habilitats de conducció per als més petits.

A la vesprada, les bandes del Tio de la Porra, característiques  de la Fira i Festes de Gandia, es van donar cita per al ja tradicional assaig que va omplir de música el Centre Històric.

La solidaritat també va tindre cabuda amb la celebració del concert de Strong People. En aquesta edició va comptar amb la banda ‘Revolver‘ que va penjar el cartell de “no hi ha entrades” per acudir al pati de la Casa de la Marquesa.

Les falles també van demostrar la seua solidaritat al Sopar de Germanor recollint aliments no peribles que van ser lliurats als Franciscans.

230924 frances 230924 0800

Finalment, diumenge va ser el torn per a la trobada d’Arrel organitzada per la Diputació amb la Cercavila de les Comarques que va recórrer els carrers de la ciutat i el concert de Pep Gimeno Botifarra, amb el seu nou espectacle ‘Ja ve l’aire’.

Articles relacionats