18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

El Memorial Ricardo Tormo de ciclisme va ser un èxit total

 

 

L’exprofesional Óscar Hernández va véncer en la XXXV edició del Memorial Ricardo Tormo de ciclisme aficionat que es va disputar dissabte passat en Aiacor amb motiu de les festes patronals.

Hernández va véncer després d’una llarga escapada amb tres companys més, però la potència del d’Ènova, de 31 anys, es va notar en els metres finals on va véncer al corredor local Miguel Calatayud.

Quant a la participació de la Safor va destacar la batalla en la categoria de veterans de més de 60 anys on el gandià José Antonio Martínez, va sorprendre a Pascual Orengo, actual subcampió d’Espanya.

En la categoria sub 23, el valler Joan Fraile Llacer acaba segon després de l’alacantí i gran especialista en ciclocròs, Raúl Mira.

La prova va ser molt emocionant amb una alta participació tant de corredors com de públic que van fer d’aquest memorial Ricardo Tormo una data assenyalada en el calendari autonòmic.

En l’acte de lliurament van estar Nacho Mira com a alcalde de Canals, Edu Badal com a delegat d’esports i el president de la Federació, Quique Gutiérrez que van donar pernils i xoriços a tot els classificats en el podi.

A més es va realitzar un emotiu comiat als infantils de segon any de l’escola de la Penya Ciclista la Forca com un sentit homenatge al seu president Vicente Ibáñez.

Articles relacionats