20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Pirata Meeting Festival es suma a la Fira i Festes de Gandia

 

• Amb les actuacions de: MarlonVeintiunoAya, Sexy Zebras, Nativa i DJ. Ruff, el divendres 30 de setembre al parc Ausiàs March (parc de la Festa) a partir de les 21.00 h. El preu de l’entrada serà des dels 12 € i es podran adquirir a https://piratafestival.com/

• Se sumen a una llista d’artistes ja confirmats, com ara Mclan i Los Zigarros (24 de setembre) i ZOO Posse (1 d’octubre).

• Durant les pròximes setmanes es confirmaran la resta d’activitats i actuacions que completaran una de les festivitats que major participació i acollida tenen a la ciutat.

 La programació oficial de la Fira i Festes Gandia 2022 l’encetarà la nit del 30 de setembre el Pirata Meeting Festival, una jornada musical al parc Ausiàs March (parc de la Festa) en la que actuaran sis grups confirmats aquest matí.

Així, MarlonVeintiunoAya, Sexy Zebras, Nativa i DJ. Ruff es sumen a una programació que destaca per la qualitat i varietat, pensada per a tots els públics. La venda d’entrades està disponible a partir de hui a la pàgina web: www.piratafestival.com i el preu dels tiquets serà a partir dels 12 €.

Fins al moment ja es coneixia la presència de Mclan i Los Zigarros (24 de setembre) i ZOO Posse per al dissabte 1 d’octubre. Durant les pròximes setmanes es confirmaran la resta d’activitats i actuacions que completaran una de les festivitats que major participació i acollida tenen a la ciutat.

Articles relacionats