15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

CGT de la Safor se suma a la concentració en memòria dels morts de Melilla i d’Alieu Seye que va caure de l’obra on treballava a Gandia

 

– CGT de la Safor se suma a la convocatòria d’una concentració demà 24 d’agost, en memòria de les morts del passat 24J a Melilla i d’una mort d’una persona migrada en accident laboral a Gandia 

– Concentració: “Contra les morts de les persones migrades. Contra l’explotació laboral”
Dia i hora: 24 d’agost 20 h
Lloc: Plaça de l’Ajuntament de Gandia.

Des de la CGT recorden que “fa un mes vam eixir al carrer per protestar per les 18 persones mortes i 13 persones ferides greus que el passat 24 de juny es van produir la frontera espanyola a Melilla per l’acció de les forces de seguretat. Més de 100 persones d’origen sudanés que fugien de la guerra i la fam i que podrien haver optat a l’estatus de refugiats han estat tractades de forma inhumana. Ara tornem al carrer, perquè seguim igual d’indignades i perquè ni oblidem ni volem oblidar fins que no es faça justícia i fins que no es reconega que totes les persones són legals i que a cap ésser humà se li poden negar drets”.

Al mateix acte es vol denunciar l’explotació laboral i la mort d’Alieu Seye quan va caure de l’obra on treballava a Gandia (Nova Ciutat de la Justícia).

Des de la CGT han assenyalat que “per això en sumem a la convocatòria del 24 d’agost a les 20 h davant de la Plaça de l’Ajuntament de Gandia ‘Contra les morts de les persones migrades. Contra l’explotació laboral”.

Articles relacionats