24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Piles inicia el termini de sol·licitud de la beca escolar

– La beca per a material escolar de Piles pot sol·licitar-se a partir del 28 d’agost

– L’ajuda presenta novetats respecte a anteriors anys per promoure el comerç local

La beca per a material escolar i llibres de l’Ajuntament de Piles podrà sol·licitar-se des del dilluns 28 d’agost fins al divendres 6 d’octubre a l’ajuntament o telemàticament a través del registre electrònic. La novetat que presenta és que la despesa haurà de ser almenys del 60% en comerços locals. Si la compra supera el 40% en comerços no locals, s’abonarà com a màxim el 40% de l’ajuda.

Com a requisit, les persones beneficiàries han d’estar empadronades al municipi des d’abans de gener de 2023 i matriculades en un centre de formació de qualsevol etapa educativa per al curs 2023/2024. La quantia econòmica variarà segons el nivell d’estudis, des de 40 euros per a segon cicle d’Educació Infantil fins a 160 euros per a Graus Universitaris o Màsters Oficials.

Cristina Fornet, alcaldessa i regidora d’Educació de Piles, explica: «L’objectiu és ajudar a les famílies del poble a afrontar les despeses vinculades amb l’inici del curs escolar, a la vegada que pretenem donar suport al comerç local amb l’adaptació d’enguany».

Altres de les condicions per beneficiar-se de la beca és que el nucli familiar estiga al corrent en els tributs locals i poder justificar amb una factura la compra del material escolar i/o llibres a nom de la persona sol·licitant. D’altra banda, les persones beneficiàries hauran d’emplenar la sol·licitud elles mateixes si són majors de 18 anys. En el cas de menors d’edat, de persones tutelades o d’incapacitades legalment, hauran de sol·licitar-la els seus pares, mares, tutors o tutores legals.

Per a més informació, cal llegir les bases de la sol·licitud de beca adjuntades a la pàgina web de l’Ajuntament de Piles.

Articles relacionats