23.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Torna una nova edició de la Volta a Peu a L’Alqueria de la Comtessa

El club de córrer C.A. Camallaes ha obert les inscripcions a la XIV Volta a Peu de l’Alqueria de la Comtessa del 2 de setembre. Una cursa que s’engloba dins del Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa i la Diputació de València.

L’eixida serà a les 19 hores al carrer Joan Carles I, on també està situada la meta. La cursa tindrà una distància de 7000 metres i un circuit semiurbà pràcticament pla, la qual cosa la converteix en una competició apta per a tots els nivells.

El termini per a inscriure’s des de la pàgina web www.crono4sports.es per un preu de 5 euros finalitza el 31 d’agost. No obstant això, el mateix dia de la prova els interessats a participar també es podran apuntar amb un de 7 euros, però no podran optar al trofeu. A més, també hi haurà una cursa de menors gratuïta a les 17:30 h per a tots els que s’hagen inscrit.

Hi haurà trofeus per als 3 primers classificats per categoria i sexe a més de per als primers classificats masculins i femenins de la població que participen en la prova absoluta sense distinció de categoria.

Des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament animen a totes les persones interessades a participar en la cursa que “s’ha convertit en un esdeveniment esportiu del poble en el qual sé junta gent de molts llocs i gaudeixen del recorregut amb amics, família o amb qui vulguen” i s’espera que tinga tant èxit com l’any passat en el qual la prova convocarà 800 participants, 100 d’ells xiquets.

Articles relacionats