24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

La Volta passarà per la platja de Xeraco, Grau de Gandia, Guardamar de la Safor, Bellreguard i finalitza a Oliva 

L’organització de la Volta Ciclista a Espanya va donar a conéixer el cronòmetre de l’etapa, per on passaran la caravana ciclista en aquesta edició que sale des de Barcelona amb el millor cartell de corredors dels últims anys.

Pel que fa a l’etapa número 7 de 200 quilòmetres que circularà des d’Utiel a Oliva divendres que ve 1 de setembre transcorrerà des de València a Oliva pel camí ral més conegut com a carretera comarcal Natzaret-Oliva, els corredors s’endinsaran a la comarca de la Safor cap a les 17:00 hores sempre que es complisquen els pronòstics. La caravana publicitària estarà una hora abans i aquesta prevista que faça una parada tècnica a la platja de Gandia a les 16:11 hores.

L’escamot ciclista continuarà per la platja de Xeraco, Grau de Gandia i Guardamar de la Safor per a pujar a l’N-332 en Bellreguard on arribaran a Oliva en un curt esprint.

Està previst que l’arribada siga una mica abans a les 17:43 hores en el pitjor dels casos.

En la jornada posterior entre Dénia-Xorret de Cati, el primer plat fort de ronda espanyola, els ciclistes eixiran pocs minuts abans de les 13:00 hores en direcció cap a Pego per les Marines, on ascendiran al port de la Vall d’Ebo de segona categoria cap a les 14:00 hores, aquesta ascensió molt coneguda pels ciclistes, possiblement un dels ports més coneguts, ja que la majoria d’equips entrenen per aquests llocs durant tot l’hivern. La carrera continuarà cap a Castalla per sinuoses carreteres i ports que seran familiars per a ells.

Articles relacionats