5.3 C
Gandia
Dimecres, 1 febrer, 2023

Piles dota al CEIP José Pedrós d’un punt de línea ADSL

– L’Ajuntament de Piles dota al CEIP JOSÉ PEDRÓS d’un punt de línia ADSL que garantirà l’ús del programa digital al tercer cicle

Des de l’Ajuntament de Piles s’ha depositat una línia ADSL al col·legi del poble, CEIP JOSÉ PEDRÓS, per poder garantir la continuïtat del programa experimental amb tauletes digitals.

Aquest curs, la xarxa wifi del centre havia quedat insuficient per a subministrar internet a les tres aules que duen el projecte. Com la xarxa depositada per la Conselleria d’Educació era insuficient per a garantir l’ús adequat de programa, l’Ajuntament de Piles ha decidit finançar un punt de connexió, únicament, per al projecte per poder desenvolupar les activitats.

Aquest projecte començà el curs 2014-2015, i fomenta l’ús a les aules dels llibres digitals, on els continguts es presenten d’una manera més visual i interactiva, i també de diferents APPS que permeten que cada xiquet/a es convertisca en protagonista del seu propi aprenentatge a partir de la creació dels seus propis recursos.

Desenvolupar la competència TIC del nostre alumnat és per a nosaltres una prioritat a fi de preparar-lo de cara a les exigències futures tant dels diferents contextos educatius com de l’evolució de la societat. Les noves tecnologies ens han demostrat, més si cal en aquest dur període, que són una eina essencial* per compartir coneixements i experiències.

Articles relacionats