19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Paula Femenia encapçala la candidatura de Gent de Palma amb l’objectiu de guanyar les eleccions

– Divendres passat 21 d’abril, Gent de Palma va presentar als seus candidats davant del seu poble.

– El grup de Gent de Palma-Compromís va fer l’acte de presentació al pati de la casa de cultura de Palma de Gandia.

– A la presentació, a banda de nombrosos assistents hi van assistir també regidors i alcaldes d’altres localitats veïnes com Ador, Potries, Xeraco, Vilallonga, etc.

El nou equip de govern encapçalat per Paula Femenia es presenta per a aquestes noves eleccions amb una llista renovada i completa, una llista que incorpora fins a un total de 19 persones disposades a treballar per a millorar el seu poble.

En aquesta potent aposta per canviar el rumb de Palma cal assenyalar el nou grup de gent jove i preparada, que alhora combina veterania i experiència de membres que ja han estat dins de l’Ajuntament i, a més a més, de representants de Marxuquera i Monterrei per treballar en la regidoria que gestiona aquestes urbanitzacions de Palma.

Sense dubte el poble va poder escoltar i veure a un gran equip divers, potent, complet i que suposa una ferma alternativa al govern actual de PP-PSOE.

A la presentació, els principals candidats també hi van parlar de les noves línies de treball i directrius a seguir en alguns camps com: la gestió econòmica de l’Ajuntament, l’Educació – Pla Edificant, el tema pendent a Palma sobre la qualitat de la seua aigua, el teixit associatiu, la modernització en l’atenció als ciutadans al consistori per a tota classe de gestions, la sostenibilitat, l’atenció a les persones dependents…

“Un gran i divers grup de gent que pretén posar a Palma al lloc que li correspon i que es presenta amb la intenció de canviar el rumb del poble” segons assenyalen des de la formació política.

Articles relacionats