18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

L’abandó de Gema Garcia del Partit Popular és una mostra més de la falta de lideratge de Moragues segons els socialistes de Gandia

 

• Mascarell: “Mentre líders del PP d’altres ciutats intenten fitxar persones i representants d’altres partits, ací a Gandia Juan Carlos Moragues ens mostra la seua debilitat”

 El portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, s’ha pronunciat aquest matí respecte a l’abandó del PP de l’actual regidora d’aquest partit, Gema Garcia, qui ha sol·licitat el seu pas al grup dels No Adscrits al·legant discrepàncies amb el Partit Popular i, en concret, amb el candidat a l’alcaldia dels populars, Juan Carlos Moragues.

“Mentre líders del PP d’altres ciutats intenten fitxar persones i representants d’altres partits, ací a Gandia Juan Carlos Moragues ens mostra la seua debilitat i no aconsegueix que els seus regidors es mantinguen en les files del PP. Cada vegada són menys els que confien en les capacitats i la solvència d’aquest senyor com a candidat”, ha declarat Vicent Mascarell.

El portaveu socialista també ha afirmat que “cada dia que passa es demostra que Moragues, lluny del que ell afirma de si mateix, no és un líder, ni sap gestionar un equip. Cada dia que passa el seu desconeixement de la política municipal, la de proximitat i la del dia a dia, és més evident”.

Per últim, Mascarell ha llançat la següent pregunta: “Quina classe d’alcalde pot ser algú que és incapaç de liderar un grup municipal amb nou regidors i els seus assessors respectius?”.

Articles relacionats