18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Prieto presenta els membres de la seua candidatura amb els que guanyarà les eleccions municipals 

 

– Prieto presenta els membres de la seua candidatura en una plaça de l’Escola Pia plena de gom a gom

– L’acte de presentació de la llista dels socialistes desborda totes les previsions amb l’assistència de 1.200 persones, moltes més de les que van abarrotar el passat 1 d’abril el Teatre Serrano

– Prieto: «Hem de seguir treballant amb moderació, ja que la gent no vol ni crispació, ni enfrontament. I, estic segur que podem guanyar unes eleccions, sense crispació i sense enfrontament»

Presentacio Jose Manuel Prieto fotografia Frances

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, va presentar ahir als membres que conformen la candidatura que lidera i amb la qual es presenta a les pròximes eleccions municipals, en una plaça de l’Escola Pia que es va omplir de gom a gom, es van desbordar totes les previsions, aconseguint congregar en aquesta cèntrica plaça gandiana 1.200 persones, moltes més de les que van abarrotar el passat 1 d’abril el Teatre Serrano en el seu acte de presentació com a candidat a l’alcaldia.

Després de presentar, una a una, a les trenta persones que l’acompanyen en la llista del PSPV-PSOE de Gandia, Prieto es va adreçar a un públic molt entregat assenyalant que “aquesta gran ciutat s’ho mereix tot. Es mereix que continuem dedicant-li tot el nostre temps i que li tornem tot el que ens ha donat. Necessite que ens ajudeu que una gran mobilització faça possible que guanye cada ciutadà i que guanye Gandia. Necessitem que ens ajudeu a guanyar“.

D’aquesta manera, va apel·lar a la necessitat que “ens ajudeu a fer que Gandia es consolide, demanant el suport i la confiança per mi i per les trenta persones que hui ací m’acompanyen. Perquè creiem amb elles, perquè sabem que treballen de manera honrada i perquè sabem que són i, açò és imprescindible, bones persones. Perquè sabem que són gandians i gandianes amb passió per la nostra ciutat“.

Prieto també va remarcar que “necessitem que ens ajudeu al fet que em donen una altra oportunitat com a alcalde per a continuar fent les coses de la manera que les sé fer i per consolidar aquesta transformació de Gandia que ja ha començat, perquè la nostra ciutat continue endavant“.

Presentacio Jose Manuel Prieto fotografia Frances 1

D’altra banda, l’actual alcalde de Gandia va considerar que hem de seguir treballant amb moderació. Perquè la gent no vol ni crispació, ni enfrontament. I, estic segur que podem guanyar unes eleccions, sense crispació i sense enfrontament“.

Prieto va voler ressaltar que “el caràcter d’aquesta ciutat ens acompanya, amb la determinació amb la qual els gandians i les gandianes hem fet sempre les coses. Hem superat moments de la història complicats. Però no és suficient, ja que encara queda per vindre el millor. Sabent que si li va bé a Gandia, li va bé a cada gandià. Sense descuidar que l’imprescindible de les ciutats és l’ànima de les seues persones“.

Pel que fa als dos anys que du com a alcalde, va posar de manifest que “ens hem desviscut per tirar endavant aquesta ciutat en un moment molt complicat. Hem dedicat tots els moments del nostre dia a l’exercici de la responsabilitat. He estat al servei de les persones i de Gandia. I, des d’aquesta perspectiva, encara farem grans coses, fent que la ciutat continue avançant i traçant entre tots les millors pàgines de la nostra història. Ara, s’obri un temps ple de reptes, però sobretot ple d’oportunitats“.

Respecte a l’acte de presentació de la candidatura, Prieto va destacar que “hui, ací, som molts. Dalt de l’escenari som 31 persones i baix la plaça està plena. Però, us assegure que no som suficients, per a totes les grans coses que encara han de vindre. Necessitem seguir fent la millor Gandia, perquè açò siga possible, necessitem que cadascú de vosaltres multiplique tots els esforços perquè hi haja una gran mobilització de gandians i gandianes que ens donen suport. I, quan us mire, sé que anem a aconseguir-ho“.

1: José Manuel Prieto Part
2: Balbina Sendra Alcina
3: Jesús Naveiro Murgui
4: Liduvina Gil Climent
5: Miguel Ángel Picornell Canut
6: Lydia Morant Varó
7: Vicent Mascarell Tarrazona
8: Maribel Codina Tomás
9: Salvador Gregori Escrivá
10: Elena Moncho Palacio
11: Adrián Vila Flores
12: Inma Rodríguez Calderón
13: Jesús Ribes Romero
14: Lidia Balada Zamora
15: Óscar Morant Martínez
16: Andrea Verdeja Yerbes
17: Pep Santiago Mengual
18: Rosa Císcar Millet
19: José Enrique Serrano Pinilla
20: Dolores Oltra Bertó
21: Alberto Roig Martínez
22: Patricia Tío Enguix
23: Salvador Bellver Bellver
24: Mari Carmen Sarrió Pascual
25: Toni Durà Melis

Suplent 1: Mari Pau Sevilla Hontecillas
Suplent 2: Pep Morant Sequí
Suplent 3: Mireia Estruch Oltra
Suplent 4: Héctor Giner González
Suplent 5: Esther Aragón Ortega
Suplent 6: Toni Orengo Pastor

Articles relacionats