15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Passejada canina per l’entorn natural de Tavernes

– L’Ajuntament i l’Associació Animalista organitzen una passejada canina per l’entorn natural del municipi

– El pròxim diumenge 12 de juny a les 9 hores (des del parc caní dels Sequers) tindrà lloc un passeig pel paratge del Mirador i pel Sant Llorenç

– Les inscripcions es fan mitjançant un Bizum de 5 euros al telèfon mòbil 608 647 200, destinat íntegrament a l’Associació Animalista de Tavernes

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Benestar Animal i l’Associació Animalista de Tavernes han programat per al pròxim diumenge 12 de juny una eixida amb mascotes pel Mirador i pels paratges del Sant Llorenç.

L’eixida serà des del parc caní dels Sequers a les 9 hores i es farà una parada en el paratge per a esmorzar (inclòs en el preu d’inscripció) i descansar.

Per a poder inscriure’s en l’activitat, serà imprescindible que les mascotes tinguen xip i estiguen al dia amb la pauta de vacunació, així com fer-se càrrec de la mascota durant tota la passejada.

Les inscripcions es fan mitjançant un Bizum de 5 euros al telèfon mòbil 608 647 200, que anirà íntegrament destinat a ajudar l’Associació Animalista de Tavernes, indicant el vostre nom i el concepte PASSEIG. També es podran adquirir samarretes del Dia de la Mascota (fins a esgotar existències) per 5 euros a benefici de l’associació local.

La regidora de Benestar Animal, Mònica Palomares, ha assenyalat que “seguim potenciant la socialització dels gossos i també dels seus amos, a més del respecte per la naturalesa que ens envolta, espais on les mascotes són benvingudes i poden gaudir de la natura”.

Passejada canina per lentorn natural de Tavernes 1

Articles relacionats