9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Pascual Orengo, director de la Penya Ciclista Beniopa, se’n va amb tots els deures fets

Pascual Orengo, director esportiu de l’equip sub-23 i elit de la Penya Ciclista Beniopa, ha informat que tots els seus corredors ja tenen equip per al 2021, després de buscar-los acomodament.

Entre els membres està el ciclista de Bellreguard, Miquel López que correrà en un equip gallec, però encara no és oficial fins que no es publique en les xarxes socials de l’equip gallec.

Orengo ha volgut assenyalar que “ho deixe temporalment per què estic cansat i no perquè no existisca un pla viable per a l’any que ve”. “El món del ciclisme va creixent i la prova d’això és que en la comunitat valenciana hi haurà almenys dos equips més de sub-23 per a l’any que ve i possiblement un altre tercer, la qual cosa demostra que no marxem per falta de patrocinis” ha matisat Orengo.

També s’ha informat que la Volta a Gandia de cadets, que organitza el club, que obri el calendari nacional de la categoria el mes de febrer, de moment, està en l’aire i encara no es pot dir res perquè no és fàcil pronosticar la situació de la pandèmia que es tindrà en aquestes dates.

Articles relacionats