10.2 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Pascual guanya el campionat de billar Ciutat de Gandia

– Amb una mitjana general d’1,504 i una tacada de 13 caramboles, Pascual va demostar amb autoritat el seu gran nivell.

– El passat cap de setmana es va celebrar la Fase Final de l’Open 200 XVI Ciutat de Gandia Xef Amadeo.

Els 32 millors jugadors valencians, la flor i nata dels billaristes valencians, disputaven els punts que atorga aquest torneig autonòmic que forma part del circuit valencià de billar a 3 bandes.

Amb la participació de 8 jugadors entre els 32: Jose Luis Pascual 1r, Paco Estruch 6é, Salvador Verdú 15é, Ausiàs Fuster 17é, Jose Ramón Fuster 28é, Xavi Pascual 31é i Candido Amador 18é, Salvador Bolo 32a.

Sens dubte Jose Luis Pascual va ser el millor de la prova autonòmica, demostrant que està en un moment de forma extraordinària, va véncer en els seus 5 partits de ko directe, amb una mitjana d’1,506 i una sèrie major de 13 caramboles, l’encimbellen amb estadístiques de jugadors de gran nivell, així com la partida realitzada en quarts de final de 40 en 14 entrades, amb una mitjana de 2,857.

Com ja és habitual destacar l’excel·lent organització del Club de Billar Chef Amadeo Gandia i la retransmissió integra de tots els partits per internet a través dels canals de la Federació Valenciana de Billar.

L’Open 200 XVI Ciutat de Gandia Chef Amadeo, és el tret d’eixida del circuit valencià de 3 bandes, que dona pas a aquesta setmana al Gran Premi d’Espanya XVI Ciutat de Gandia Chef Amadeo, on un total de 105 jugadors de tota Espanya es donen cita en la primera prova nacional de billar a 3 bandes.

En aquesta prova nacional amb representació gandiana d’un total de 7 jugadors.

La disputa de la fase prèvia serà durant el dilluns 27 de setembre fins al dijous 30 de setembre. Sent la fase final des del divendres 1 d’octubre per a la gran final del diumenge 3 d’octubre.

Gandia serà l’epicentre del billar nacional amb la celebració per quart any consecutiu d’aquesta prova nacional, que consolida a Gandia i al seu club de billar dins de l’ambit nacional, aconseguint que este campionat s’unisca a les clàssiques del panorama nacional.

Per això està programat les retransmissions al canal de televisió, LIGASPORT. L’esdeveniment serà retransmés en directe en les partides de semifinals i la gran final pels canals de LIGASPORT, mitjançant la productora de televisió MARCA TV. Una gran exhibició mediàtica per a la ciutat i el seu club de billar.

Articles relacionats