10.2 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Bellreguard serà l’amfitrió de la pujada als escenaris de La Fallera Calavera

• Bellreguard acull l’estrena a la Safor de l’adaptació teatral del joc ‘La Fallera Calavera’

• El dissabte 6 de novembre, a partir de les 20 hores

La Fallera Calavera puja als escenaris i Bellreguard acollirà l’estrena pel que fa a les comarques de València. Serà el pròxim 6 de novembre, a partir de les 20 hores, a la Casa de Cultura, només un dia després de l’estrena absoluta que tindrà lloc a Onda (Castelló).

Després d’haver venut més de 60.000 unitats com a joc bàsic i haver ampliat el seu univers amb dos expansions i una novel·la homònima, la Fallera Calavera, la zombi valenciana més cèlebre, tocarà un altre àmbit de la cultura. Es tracta d’una obra de teatre amb moments musicals que respecta l’esperit i el toc original del joc, amb estètica gòtica, humor molt valencià i constants referències a les festes i el folklore autòcton.

L’obra oferirà funcions en diversos municipis al llarg dels pròxims mesos. La companyia Floc Teatre és l’encarregada de la representació, un projecte escrit i dirigit pel dramaturg Eduard Costa amb la col·laboració d’Enric Aguilar, autor del joc de cartes, que també està previst que hi acudisca a la presentació de l’obra a Bellreguard. En el repartiment es comptarà amb Pau BlancoMíryam Garcés, Mila Fernández, Jano de Miguel i Amadeo Llach.

Les entrades, al preu de 5 euros, per a assistir a la representació de ‘La Fallera Calavera’ a Bellreguard es poden adquirir ja en la botiga del web de l’Ajuntament de Bellreguard (https://web.bellreguard.net/botiga/).

Articles relacionats