23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Panxo, el vocalista de ZOO, s’incorpora a la candidatura Més Gandia que encapçala Alicia Izquierdo

 

 

 

– L’artista gandià, Toni Sánchez Pardines formarà part de la llista de la candidatura unitària d’esquerres per als comicis del pròxim mes de maig

Més Gandia ha anunciat el suport i la incorporació de Panxo, vocalista i músic del grup ZOO, a la llista per a les pròximes eleccions municipals. L’artista gandià, Toni Sánchez ocuparà un dels llocs honorífics, el primer suplent.

La candidata a l’alcaldia per Més Gandia, Alícia Izquierdo ha agraït a Panxo la seua predisposició per formar part d’aquesta coalició unitària d’esquerres valencianista, social, verda, feminista i inclusiva. “Panxo és un referent nacional, estatal i internacional de la nostra música, però també un lluitador ferm pels drets socials i de les llibertats dels valencians i de les valencianes, així com de la nostra llengua. Per això, era importantíssim que formara part d’un equip on es comparteixen aquests valors de progrés social i cultural de Gandia”.

Per la seua part, Panxo (ZOO) ha afirmat que està “molt content d’unir-me i sumar a aquesta candidatura que per primera vegada aglutina a tants actors diferents del progressisme gandià. A més, considere que és una candidatura molt necessària per a intentar continuar amb tots els projectes que s’han estat duent endavant en aquests últims vuit anys i que han de continuar. Molt content de sumar-me i espere la candidatura multiplique”.

Panxo

Toni Sánchez Pardines és de Gandia i des del 2014 és el cantant del grup de música en valencià ZOO. També conegut per ZOO Posse, el conjunt musical que més èxit està tenint a hores d’ara enllà de les nostres fronteres i això demostra que la bona música no entenen de llengües.

Fa tan sols uns mesos, més de 8.000 persones gaudien del primer concert de ZOO al WiZink Center de Madrid. Un èxit rotund del grup gandià i de la música en la nostra llengua, que es va repetir a les Falles de València.

Articles relacionats