23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

El Campus de Gandia dona a conéixer la importància de protegir els oceans a estudiants de l’IES Jaume II el Just de Tavernes de la Valldigna

 

• Estudiants del projecte Erasmus+ K220 Plastic Ocean de l’IES Jaume II el Just de Tavernes de la Valldigna han visitat les instal·lacions del Campus de Gandia

• Durant la jornada, l’alumnat del projecte ha tingut l’oportunitat de conéixer de primera mà els treballs de recerca que duen a terme professors del centre universitari

Estudiants del projecte Erasmus+ K220 Plastic Ocean de l’IES Jaume II el Just de Tavernes de la Valldigna, juntament amb els seus companys de projecte procedents de Dinamarca, Grècia i la Polinèsia Francesa, han visitat les instal·lacions del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV).

Durant la jornada, l’alumnat del projecte ha tingut l’oportunitat de conéixer de primera mà els treballs que duen a terme Eduardo Belda i Miguel Rodilla, investigadors del centre universitari.

Belda va presentar la investigació de seguiment de tortugues i balenes que coordina. Per part seua, Genoll va versar sobre la contaminació dels oceans per plàstics i el seu impacte en la fauna marina.

Erasmus+ K220 Plastic Ocean

El projecte Erasmus+ K220 Plastic Ocean té com a objectiu conscienciar a els/les joves de la importància de vetlar pel medi ambient i reduir l’impacte de la contaminació marina.

Per això, la visita al Campus de Gandia, com han assenyalat des de l’institut, “ha sigut una experiència enriquidora i una gran oportunitat perquè els i les estudiants del projecte s’involucren en la lluita contra la contaminació i aprenguen a cuidar el nostre planeta”.

Articles relacionats