23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Detingut un jove per apunyalar, emmordassar, emmanillar i robar

• La Policia Nacional deté a un jove per apunyalar, emmordassar, emmanillar i robar a un altre

• Li va agredir amb una arma blanca en el tòrax, l’esquena i els braços i li va sostraure 700 euros, un telèfon mòbil i una càmera de fotos

• Posteriorment, va deixar a la víctima malferida, lligada de peus i mans i emmordassada, tancada en el local on es va produir l’agressió, havent de ser alliberada pels bombers

• El jove va oposar gran resistència en el moment de la detenció, colpejant la cara d’un dels agents

• L’autoritat judicial ha decretat el seu ingrés a la presó

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat valenciana de Gandia a un jove de 18 anys, d’origen colombià, com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència, detenció il·legal, homicidi en grau de temptativa, lesions i resistència i desobediència a agent de l’autoritat. Aquest, pel que sembla, va apunyalar a un altre jove en el tòrax, l’esquena i els braços; li va sostraure diners, un telèfon mòbil i una càmera de fotos, i li va abandonar malferit, emmordassat i emmanillat en el local on van succeir els fets.

L’agressió es va produir la nit del passat 13 de març en un local situat a Gandia. Després d’una discussió entre dos joves, un d’ells hauria agredit a l’altre amb una arma blanca als braços i en zones vitals com a tòraxs i esquena. Després, li hauria emmordassat i lligat de peus i mans, per a continuació sostraure-li 700 euros, un telèfon mòbil, una càmera de fotografiar i les claus del local.

Seguidament, l’agressor hauria abandonat a la víctima, tancant la porta amb clau, havent de ser alliberada pels bombers, sent posteriorment traslladada fins a un centre hospitalari.

Els agents van localitzar el domicili del sospitós, qui va oposar gran resistència en el moment de la detenció arribant a colpejar en la cara a un dels policies, provocant-li ferides de caràcter lleu. El jove finalment va ser detingut el 14 de març com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència, detenció il·legal, homicidi en grau de temptativa, lesions i resistència i desobediència a agent de l’autoritat.

L’arrestat, en situació irregular a Espanya, ha passat ja a disposició judicial, decretant-se el seu ingrés a la presó.

Articles relacionats