14.8 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Pablo Casado es descarta

DIARI SERPIS                 

El PSOE i el seu candidat a presidir el Govern, Pedro Sánchez, veuen millorar les seues expectatives electorals, però més per demèrit dels líders de l’actual oposició, Pablo Casado i Albert Rivera, candidats del PP i Ciudadanos.

Casado perd adeptes cada vegada que obri la boca, i sembla obstinat en eixe propòsit. Els estrategs de la factoria FAES, comandada per Aznar, han provat fins i tot a pausar-li la vocalització i, per descomptat, li han rebaixat el to insultant cap al president del Govern, però de res serveix modelar les formes si en el discurs segueix clavant la pota a diari. La proposta de regular la situació administrativa de les dones estrangeres que decidisquen donar en adopció els seus fills ha estat tan irritant com l’absurda forma de desmentir la proposta. Causa incredulitat que un partit polític de les dimensions i recursos del PP comenta errors inexplicables que no fan més que aplanar el camí de Sánchez, qui cada dia troba motius per ajornar la decisió d’embolicar el matalàs de la Moncloa, com li va aconseller Casado. Amb aquestes estratègies del PP, el matalàs de Sánchez guanya en previsió de vida útil. 

A aquests despropòsits s’afigen els nervis que s’han instal·lat a PP i Ciudadanos per l’evolució de les enquestes, el que els fa persistir encara més en els errors. La forma de resoldre les primàries a Ciudadanos ha causat perplexitat, com també la forma de designar un candidat a l’alcaldia de Gandia, o almenys d’intentar-ho. Però potser l’error més infantil l’hem trobat en Casado quan ha demanat subtilment a Vox que retire les candidatures en determinades províncies on la fragmentació del vot de la dreta pot afavorir al PSOE. Amb els ulls com a plats. 

 

Articles relacionats