15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

ÓSCAR GAMAZO, SERÀ EL PRESIDENT DE LA MESA DE L’XI CONGRÉS DEL PARTIT POPULAR DE GANDIA

 

 

 

El COC aprova els integrants de la Mesa de l’XI Congrés del PP de Gandia que està formada per Óscar Gamazo, Elisabeth Moreno, Gemma García, Fernando Megía i Núria Pastor.

El Comité Organitzador del Congrés, en la seua última reunió abans de la celebració de l’XI Congrés Local del Partit Popular de Gandia, va aprovar per unanimitat que el Diputat Nacional i afiliat del PP de Gandia siga qui presidisca la Mesa del Congrés, que tindrà lloc demà dissabte 22 de gener.

Al costat de Gamazo en la Mesa de l’onzé Congrés li acompanyaran l’ex regidora Elisabeth Moreno, com a secretària d’aquesta; i, com a vocals estaran: la regidora Gemma García, l’ex regidor Fernando Megía i, representant a Noves Generacions, Núria Pastor.

Els cinc membres de la Mesa del Congrés seran els encarregats de dirigir la jornada congressual durant el matí del dissabte que s’iniciarà a les 10 hores amb la constitució de la Mesa del Congrés, per a posteriorment donar pas a la intervenció del Secretari General, Vicent Gregori, qui exposarà l’informe de gestió de l’activitat del partit. L’anterior President del Partit, Arturo Torró, també realitzarà una intervenció, abans de donar pas al candidat Víctor Soler qui exposarà les línies i projecte del Partit a tots els afiliats, per a finalitzar aquesta primera part del Congrés.

Entre les 11 h i les 12 hores, es procedirà a la votació del candidat i els vocals electes que conformaran el Comité Executiu del Partit Popular de Gandia.

A les 12 hores es realitzarà l’escrutini i es donarà a conéixer el resultat de la votació amb la proclamació del qual serà el President del Partit Popular de Gandia, Víctor Soler Beneyto.

Soler desgranarà l’estructura del Partit Popular de Gandia que serà l’encarregada de dirigir als populars amb l’objectiu posat en les eleccions municipals de maig de 2023.

L’acte de clausura de l’XI Congrés del Partit Popular de Gandia, on assistirà una gran representació de la societat civil de la ciutat, comptarà amb l’assistència i intervenció, a més de Soler, del president *Provincial, Vicent Mompó i del president Regional, Carlos Mazón.

Articles relacionats