17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Una setmana més per a presentar obres per al II Concurs de postals “Homenatge de les xiquetes i xiquets de Gandia als iaios i iaies”

 

Els alumnes que cursen 5é i 6é de primària dels centres educatius de Gandia disposaran d’una setmana més per a poder participar en la segona edició del Concurs de Postals “Homenatge de les xiquetes i xiquets de Gandia als iaios i iaies”.

La Regidora Delegada en Matèria d’Infància de l’Ajuntament de Gandia, juntament amb l’equip tècnic, han decidit donar resposta a la petició realitzada per la comunitat educativa respecte a l’ampliació de la convocatòria del Concurs de Postals.

En paraules de Liduvina Gil: “Hem determinat ampliar el termini del concurs, a causa de l’interés demostrat per l’alumnat de Gandia a participar en el concurs homenatge a la gent gran. Des del departament que impulse, es treballa sempre des de la premissa d’aplicar accions que afavorisquen la participació dels xiquets i xiquetes de la ciutat”. “El professorat ha contactat amb el departament informant, que molts alumnes han demostrat un gran interés a participar en el concurs, però que no podien lliurar els treballs per trobar-se confinats a causa de la pandèmia i sol·licitaven valorar l’ampliació de la convocatòria”.

En aquest sentit, el nou termini per a lliurar els treballs serà el divendres 28 de gener de 2022 a les 15.00 hores. El jurat es reunirà el dilluns 31 de gener de 2022, dia en què es resoldran els 3 guanyadors del concurs.

Articles relacionats