Una original campanya publicitària convida a comprar al comerç local

La Confederació d’Empresaris del Comerç Valencià (CECOVAL) ha presentat aquest  la campanya “Tots amb el Comerç Local”, una acció que s’ha plantejat com una campanya d’intriga –teaser- amb l’objectiu de generar curiositat i expectació entre els ciutadans, i que ha mantingut en suspens als veïns de Gandia que, durant dos dies, han conviscut amb més de 20 maniquís situats en la Plaça de l’Escola Pia. 
Les figures es van col·locar la matinada del 20 de novembre en aquest emblemàtic espai de la ciutat. Temattizats amb peces de vestir i complements de tot tipus, alguns d’ells portant samarretes amb el hashtag #LaCiudadEsNuestra, els maniquís han romàs fins este dijous en aquesta plaça, atraient l’atenció delos veïns que cada dia passen per aquesta concorreguda zona. 
El principal objectiu de la campanya de CECOVAL es promoure el comerç local, tenint en compte la proximitat de les festes de Nadal, on el consum s’incrementa de manera considerable. En aquest sentit, des de la Confederació s’ha involucrat a tot el teixit comercial valencià, sota el paraigua d’aquesta iniciativa comuna, amb la qual es pretén traslladar al consumidor una imatge de compromís total per part dels comerços valencians.
A més de Gandia, l’acció s’ha desenvolupat al mateix temps en les 3 capitals de província, València, Castelló i Alacant i en les localitats d’Ontinyenty i Torrent. 
La presidenta de CECOVAL, Isabel Cosme, s’ha felicitat per l’èxit d’aquesta iniciativa amb la qual “es pretén posar de manifest la importància del sector del comerç a la Comunitat Valenciana, la seua proximitat, atenció especialitzada, i singularitat, sent un dels principals motors econòmics eimpulsores i generadors d’ocupació, estable i de qualitat”. Així mateix, ha destacat la importància que té, ara per ara, l’associacionisme empresarial, fomentant la cooperació i la cohesió, creant un escenari comú que facilite l’acostament entre les empreses, l’intercanvi d’experiències i la cerca de solucions conjuntes.
Pedro Izquierdo Sanz, president de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric i membre de CECOVAL, ha recolzat aquest tipus d’iniciatives que signifiquen un impuls per al comerç local i que tenen com a finalitat afermar la fidelitat dels clients que, habitualment, compren en els comerços dels nostres municipis. 
Per la seua banda, Gemma García, del departament de Comunicació Cooperativa Comerciants Centre Històric, ha destacat “la importància de motivar als nostres consumidoresa que compren en els comerços del casc urbà”. García ha insistit que “no podem quedar-nos al marge de les grans superfícies ja que són els comerços locals els que realment són generadors d’ocupació i impulsors de l’economia local”.
Durant l’acte de presentació, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant ha volgut agrair a Cecoval i a la Cooperativa del Centre Històric l’impuls d’aquesta iniciativa que pretén dinamitzar el comerç local durant la campanya de Nadal. “Vull animar a la ciutadania de Gandia i la comarca al fet que s’acoste a les nostres tendes, perquè estic segura que se sorprendran. No hi ha ciutat sense comerç, ja que la Cultura, el comerç i la ciutat formen un trident essencial que també ens ajuda a atraure turisme i animar els espais públics”.
CECOVAL compta en l’actualitat amb federacions i associacions, tant sectorials (mobles, tèxtil, metall, fleca, etc) com a territorials, sent una organització empresarial de caràcter autonòmic, portaveu únic i representant dels interessos del comerç de la Comunitat Valenciana en la patronal nacional, la Confederació Espanyola de Comerç (CEC), on ostenta una de les vicepresidències.

Et Pot Interessar