Oliva Turisme impulsa la gastronomia local amb la campanya «Dia del Putxero de Nadal»

– Arriba el «Dia del Putxero» amb 20 bars i restaurants d’Oliva

– El pròxim dijous, 17 de desembre, un total de vint establiments d’Oliva donaran el tret d’eixida a les festes nadalenques amb el putxero de Nadal com a protagonista indiscutible de les seues taules.

La regidoria de Turisme, en col·laboració amb Gastroliva, continua promocionant la gastronomia més tradicional i dinamitzant el consum en l’hostaleria amb menús de qualitat molt assequibles per a tot el públic com a element promocional del sector hostaler d’Oliva.

En aquesta ocasió, el menú es compon del tradicional putxero de Nadal complet, postres, pa, café i una beguda per només 12,50 euros, una oportunitat per a degustar un dels plats nadalencs més típics amb totes les garanties de seguretat i responsabilitat.

Els establiments participants són: Bar Restaurant Paco Soqueta; Restaurant Ca DubiManbys; Nou Celler; Iri el Roch Cris i Ana; Les Dos llunes; El Lloc; La Duna; Taverna Olivense; Nou Fase; El Mosset; El Pelut: M’encanta Coqueria Restaurant; Restaurant Font Salada; Bellamar; Bar Maties, Emilio i L’Envic; Restaurant Fratelli i Restaurant MobyDick.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, Kino Calafat, ha mostrat la seua satisfacció per l’acolliment que ha tingut aquesta proposta entre els professionals i, ha convidat a tots els veïns i visitants a compartir amb afins, familiars i amics el putxero d’Oliva. “En aquest Nadal tan diferent volíem fer un xicotet homenatge a aquesta recepta tan tradicional en totes les cases d’Oliva”. A més, ha afegit que “és un plat que recorda a família, amistat, afecte, paciència, a mares i àvies”. Finalment, ha recalcat que “és una recepta de la nostra terra que defineix molt bé el Nadal, amb productes valencians que uneixen a tots al voltant d’una taula, encara que siga una taula de sis”.

Oliva Turisme ja està treballant amb els professionals del sector en la proposta gastronòmica que estrenarà el 2021 i que tornarà a sorprendre veïns i visitants

Et Pot Interessar