20.5 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

Oliva rebra mes diners del Fons de Cooperació Municipal per a municipis turístics

• Només per darrere de València i Gandia, Oliva rebrà, per a aquest exercici pressupostari de 2021, 79.786,79 € que es destinaran fonamentalment a millorar i implementar nous serveis i accions en els més de 8 quilòmetres de platges dels quals disposa el municipi.

• El regidor de Turisme, Kino Calafat, assegura a més que és un impuls per a augmentar l’autenticitat d’Oliva com a destinació natural, sostenible i de qualitat. 

Oliva ha fet un pas important en el rànquing de municipis turístics susceptibles de poder acollir-se a la línia específica del Fons de Cooperació municipal per a finançar activitats i serveis en matèria turística, amb la finalitat de millorar aquests serveis, incrementar-los, posar-ne altres nous i, amb tot, oferir la millor qualitat als turistes que ens visiten.

En definitiva, unes ajudes que Oliva Turisme “destinarà a enfortir els seus atractius i consolidar la seua diferenciació com a destinació natural, sostenible i de qualitat” ha assegurat el regidor de Turisme, Kino Calafat.

Un suport que redundarà en una oferta encara més excel·lent i millors serveis per a tots els nostres visitants, ha afegit Calafat, el qual ha assegurat que “amb aquestes i altres activitats que tenim en marxa farem possible un dels nostres màxims objectius com és consolidar l’autenticitat de la nostra oferta, amb atractius indiscutibles que es vinculen principalment al seu incomparable litoral, però també la seua gastronomia, la seua cultura i el seu patrimoni que fan que siga una destinació de la qual gaudir tot l’any”.

Articles relacionats