18.6 C
Gandia
Diumenge, 26 maig, 2024

Nova temporada del cicle Jazzdijous Gandia

– Comença amb l’actuació de la banda de jazz fusió Valmuz

– El pròxim 25 de novembre s’inicia a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós la nova temporada del cicle Jazzdijous, que organitza el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia.

Per a aquest primer concert, està prevista l’actuació de Valmuz, una banda amb una visió calidoscòpica de la música, en la que el jazz participa per vincular diversos gèneres, en un ambient elèctric absolutament avantguardista. Funk, pinzellades de heavy metal, de psicodèlia i de ritmes llatins, impregnen l’estil d’uns joves músics predestinats a ser, en pocs anys, una de les bandes de referència en la renovació del jazz europeu.

Cal destacar en el grup la participació del guitarrista Peter Connolly, un músic format al prestigiós Berklee College of Music i que manté una estreta vinculació familiar amb Gandia. La banda la completen Chris Attwell al baix, Víctor Jiménez al saxo i Jamie Murray a la bateria.

El concert de Valmuz està previst per a les 20 h i les entrades poden adquirir-se a la Casa de Cultura i a www.instanticket.es, al preu de 6 euros.

Articles relacionats