21.6 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

Ferran Martínez deixa l’Ajuntament amb la satisfacció “d’haver-ho donat tot en moments tan difícils per a la ciutat”

• El regidor de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria, Ocupació i Innovació va presentar ahir la seua renúncia al càrrec en considerar que ha tancat una etapa i que “en política, com en la vida personal i professional, quan algú ha d’afrontar reptes, ha de donar una passa al costat si no està al cent per cent i deixar que altres ho facen. En la meua vida mai he fet res a mitges, per això és important l’honestedat de saber quan toca retirar-se…”.

• L’alcalde, José Manuel Prieto, ha agraït el treball realitzat i ha mostrat el reconeixement i l’admiració a “una de les persones més capacitades de l’Ajuntament, de les que ha portat millors iniciatives per a l’impuls econòmic en aquest període tan complicat que ens ha tocat viure marcat per la pandèmia”.

• Josep Alandete, vicealcalde i portaveu de Compromís +’Gandia unida: “Ferran ha portat aire fresc a la política municipal i ha demostrat indiscutiblement la seua vàlua per a gestionar amb projectes molt ambiciosos i fonamentals per al nostre teixit productiu, com el Market Place o Fira Mercat Gandia des de la regidoria de Polítiques Econòmiques…”

• Substituirà Martínez la seua principal col·laboradora en l’àrea. Vicenta Ferrer Alemany, número 5 de la llista electoral, és assessora de govern des de l’inici de la legislatura i ha treballat colze a colze en les iniciatives que s’han desenvolupat des de la regidoria que ocuparà, previsiblement, a partir del Ple de desembre.

Ferran Martínez Mendoza (Compromís +´ Gandia unida), regidor de Polítiques, Econòmiques, Indústria, Comerç, Ocupació i Innovació, a més de president de la Junta de Districte de la Platja, va presentar ahir la seua renúncia a l’escó de regidor, que es materialitzarà al Ple ordinari de novembre que tindrà lloc el dijous 18 de novembre. Així ho ha anunciat aquest matí als mitjans de comunicació, després de fer-ho prèviament al seu grup municipal i als companys i a les companyes del Govern local.

Martínez s’ha mostrat molt agraït, pagat pel bagatge i les experiències adquirides, així com les persones que ha conegut pel camí, asenylant que amb la satisfacció d’haver-ho donat tot durant aquests dos anys i mig “molts intensos i durs per a tothom, però des de la meua àrea hem hagut de fer un treball frenètic amb ajudes pal·liatives i de foment de la reactivació dels sectors econòmics més afectats per la crisi. He tingut la sort de comptar amb un equipo tècnic i polític immillorable, sense això no haguera estat possible traure 12 línies d’ajudes, 4 edicions de Fira Mercat Gandia, el Market Place, Xecs Consum o la gran quantitat d’iniciatives també des de l’àrea d’innovació, l’ocupació o la indústria”.

Així, les raons de la seua marxa cal buscar-les, segons el mateix Martínez, en la capacitat de continuar afrontant els reptes al màxim de capacitat possible: “Perquè considere que en política, com en la vida personal i professional, quan algú ha d’afrontar reptes, ha de donar una passa al costat si no està “a tope” i deixar que altres ho facen; en la meua vida mai he fet res a mitges, per això és important l’honestedat de saber quan toca retirar-se…”.

Finalment, el regidor de Compromís Més Gandia unida ha llançat un missatge de tranquil·litat a la ciutadania, que “ha d’estar satisfeta i tranquil·la perquè el Govern de la ciutat està en les millors mans. Per sort, el clima de crispació política d’altres llocs no és el de la ciutat i això permet el diàleg i el consens”. Martínez s’ha mostrat a disposició del Govern local, la resta de grups i col·lectius del teixit associatiu de la ciutat, per a tot allò que necessiten d’ell.

Valoracions

L’alcalde, José Manuel Prieto, ha agraït el treball realitzat i ha mostrat el reconeixement i l’admiració a tota la tasca que ha realitzat com una de les millors peces del govern municipal: “Tota la comprensió en el terreny personal, cal entendre les circumstàncies de cadascú, però en l’aspecte polític cal destacar que Ferran és una de les persones més capacitades de l’Ajuntament, de les que ha portat millors iniciatives en l’àmbit de l’impuls econòmic en aquest període tan complicat que ens ha tocat viure marcat per la pandèmia. Per tant, és un plaer haver compartit singladura política amb Ferran Martínez”.

D’igual manera, el vicealcalde i portaveu del Grup municipal de Compromís Més Gandia unida (al qual pertany Martínez), Josep Alandete, ha assegurat que el seu company ha portat aire fresc a la política municipal i ha demostrat indiscutiblement la seua vàlua per a gestionar amb projectes molt ambiciosos i fonamentals per al nostre teixit productiu, com el Market Place o Fira Mercat Gandia des de la regidoria de Polítiques Econòmiques.

“A més, ha sabut gestionar els moments tan difícils que hem patit amb la crisi econòmica provocada per la pandèmia liderant la recuperació amb les ajudes a l’empresariat de manera ràpida i eficaç combinant-les amb una aposta decidida de la seua modernització digital. Quins vam apostar clarament i sense dubtes per ell, perquè ens acompanyara en la candidatura de Compromís +´ Gandia unida ja ho sabíem i ara ho coneix tota la ciutadania. Ha estat un honor haver treballat amb ell tot aquest temps per millorar la ciutat que tant ens estimem. Gràcies Ferran, gràcies amic”.

Vicenta Ferrer Alemany serà la nova regidora

Precisament, una de les peces més destacades del grup de treball de l’àrea de Polítiques Econòmiques és l’actual assessora de govern i futura regidora, Vicenta Ferrer Alemany, qui ocupava el número 5 a la llista electoral de Compromís Més Gandia unida. Des de l’inici de la legislatura ha treballat colze a colze amb el seu company i coneix a la perfecció el funcionament, les necessitats i les persones que formen l’àrea. “A més, comptarà amb el suport dels tècnics funcionaris i del sector, perquè així m’ho han fet saber”, ha assegurat Martínez.

Nascuda a Gandia en 1965, és Diplomada en Infermeria i Treball Social i va completar la meua formació amb un màster en Farmacoteràpia per a Infermeria. Ha participat en diversos moviments socials. Professionalment vinculada al camp de la salut, abans d’entrar a l’Ajuntament treballava a l’Hospital Francesc de Borja. Ha estat membre de la Federació Valenciana de Discapacitats i Associació d’Ajuda al Poble Saharauí. És sòcia d’Ajuda en Acció, Greenpeace, Club de Córrer el Garbí i forma part de la Muixeranga de la Safor.

Articles relacionats