18 C
Gandia
Dilluns, 3 octubre, 2022

Compromís per Gandia agraeix l’esforç i la dedicació del seu regidor Ferran Martínez

Des de Compromís per Gandia asseguren que “la marxa del regidor de Polítiques Econòmiques, han sigut per raons personals, i que és una gran pèrdua per a la ciutat, ja que en aquests dos anys i mig ha demostrat una gran capacitat de gestió i d’arribar a acords per a pal·liar els efectes devastadors de la pandèmia sobre els sectors productius, sobretot els autònoms i la xicoteta i mitjana empresa”.

El portaveu local, Ivà Bonet, ha manifestat que “Mai deixarem d’agrair-li a Ferran l’esforç i la dedicació al projecte que representa Compromís i a la nostra ciutat. Sens dubte, serà recordat com un dels partícips de la recuperació i de la reactivació econòmica de Gandia. Ens ha donat a totes i a tots un exemple d’honestedat i de treball constant per la ciutat… Moltes gràcies, company. Per sort, ha comptat en el seu equip amb la persona que agafarà el testimoni, la companya Vicenta Ferrer, a qui desitgem també molts èxits en l’etapa que prompte iniciarà i en la qual comptarà amb el suport de les persones que formem el col·lectiu local de Compromís per Gandia”.

Josep Alandete, vicealcalde de l’ajuntament de Gandia portaveu del grup municipal de Compromís Més Gandia unida i amic personal de Ferran ha assenyalat que “El company Martínez ha portat aire fresc a la política municipal i ha demostrat indiscutiblement la seua vàlua per a gestionar amb projectes molt ambiciosos i fonamentals per al nostre teixit productiu, com el Market Place o Fira Mercat Gandia des de la regidoria de Polítiques Econòmiques”. “A més, ha sabut gestionar els moments tan difícils que hem patit amb la crisi econòmica provocada per la pandèmia liderant la recuperació amb les ajudes a l’empresariat de manera ràpida i eficaç combinant-les amb una aposta decidida de la seua modernització digital. Qui vam apostar clarament i sense dubtes per ell, perquè ens acompanyara en la candidatura de Compromís +´ Gandia unida ja ho sabíem i ara ho coneix tota la ciutadania. Ha estat un honor haver treballat amb ell tot aquest temps per millorar la ciutat que tant ens estimem. Gràcies Ferran, gràcies amic”.

Articles relacionats