6 C
Gandia
Dissabte, 28 gener, 2023

Oliva proposa a Maria Vicenta Mestre Escrivà com a Filla Predilecta 

Ahir, en el plenari de l’Ajuntament d’Oliva, es va aprovar per unanimitat, i a proposta de l’Alcaldia i del regidor de Cultura, Música i Biblioteques, l’inici de l’expedient per a declarar Filla Predilecta a Maria Vicenta Mestre Escrivà, Rectora Magnífica de la Universitat de València.

Mavi Mestre va ser la primera dona a ser degana de la Facultat de Psicologia, i la primera rectora de la Universitat de València. Amb aquest nomenament passarà a ser la primera dona a rebre aquest honor per part de la nostra ciutat.

El regidor de Cultura, Música i Biblioteques, Julio Llorca, ha destacat que aquest fet emfatitzarà la lluita de Mavi per a la incorporació de la dona a l’activitat professional i a ocupar llocs d’importància, trencant el sostre de vidre i les dificultats que encara hi ha a la nostra societat. “El seu extens currículum, com els premis aconseguits, la fan més que mereixedora d’aquesta distinció. Un exemple a seguir, de lluita i perseverança, per a totes les veïnes i veïns del nostre municipi.” Ha conclòs Llorca.

Articles relacionats