18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

OLIVA PRESENTA EL TRADICIONAL CONCERT DE NADAL DE TUBES

 

El Conservatori Professional de Música Josep Climent d’Oliva, ha organitzat per al pròxim dilluns 20 de desembre, a les 18.00 hores, el tradicional concert de Tubes i Bombardins al parc de l’Estació. Aquest esdeveniment comptarà amb la col·laboració de les Regidories d’Educació i de Cultura, Música i Biblioteques, encapçalades per la vicealcaldessa, Ana Morell i el regidor Julio Llorca. Enguany és ja la 16a edició d’aquest emblemàtic concert, que comptarà amb la participació d’unes 30 persones músiques ja confirmades.

L’equip directiu del centre, encapçalat per Tomás Estornell, ha convidat en la presentació del concert, “a tota aquella persona que vulga participar, que vinga proveïda de la tuba o bombardí, un faristol, un barret de Pare Noel, i moltes ganes de passar-ho molt bé”. Mentre que el secretari del Conservatori, Rafa Donet també ha volgut fer partícips a les persones interessades a participar en aquest concert que “ho facen a l’assaig general que tindrà lloc el mateix dia del concert a les 16.30 hores. Després del concert es farà berenar per a tots. Us esperem”.

La regidora d’Educació, Ana Morell ha destacat “la necessitat emocional i cultural que té la música per a donar-nos la benvinguda a les festes nadalenques. La pau i la bona harmonia que ens proporciona la música és incomparable, és una necessitat i hem de recuperar aquest esperit i fer-lo durar tot l’any”.

Per la seua banda, el regidor de Cultura, Música i Biblioteques, Julio Llorca, ha volgut remarcar que “aquest acte ja forma part de la programació nadalenca de tots els anys, en què les persones que formen part del conservatori ambienten la vesprada amb temes nadalencs, que ens acosten d’una manera especial al temps de Nadal, enguany encara atípic, i com no, respectant les mesures sanitàries vigents”.

Articles relacionats