21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

El Mercat Municipal d’Oliva inicia la seua campanya de Nadal amb sortejos i promocions

 

La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, que encapçala Yolanda Balaguer, i el Mercat Municipal, han preparat per a aquest Nadal una campanya amb diversos sortejos, promocions i receptes.

Per una compra superior a 5 euros o 10 euros, depenent de la parada, rebran una butlleta de participació del sorteig de les cistelles de Nadal 2021. Cada parada ha preparat una cistella, amb productes per un valor aproximat de 40 euros. En total, 11 cistelles que se sortejaran el dimecres, 22 de desembre (cada parada sorteja una cistella). Les persones guanyadores seran les que tinguen les butlletes que coincidisquen amb les tres últimes xifres del premi de la Loteria Nacional.

A més de participar en el sorteig de les cistelles, es podrà gaudir de les promocions i rebaixes nadalenques de cada parada, que també disposaran de receptes amb els seus productes i l’opció d’encomanar els aliments necessaris.

Per finalitzar la campanya, les i els comerciants han preparat un sorteig per al dia dels Reis, el 5 de gener, amb el premi d’un patinet elèctric. Per tal de participar en aquest sorteig, s’haurà de completar una butlleta, amb la realització de tres compres en les diverses parades del Mercat Municipal.

mercat oliva
La regidora de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer, ha destacat que “aquest Nadal el Mercat Municipal ha volgut crear il·lusió, aproximar-se a la gent amb les seues promocions i donar més oportunitats als seus clients amb el sorteig d’onze premis, en aquest cas, onze cistelles i el gran sorteig del patinet”.

Articles relacionats