15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Oliva posa en marxa la segona edició del taller de Sexualitat Femenina Responsable II

– La Regidoria d’Igualtat i Diversitat de l’Ajuntament d’Oliva, encapçalada per Anna Mena, ha preparat per al divendres, 30 d’octubre, a les 18.00 h, al Casal Jove d’Oliva, el taller de Sexualitat Femenina Responsable II.

– Novament, Blanca Gimeno, fisioterapeuta i osteòpata, impartirà el taller d’autoconeixement.

Cada persona, fent-se responsable i protagonista de la seua sexualitat, comença un camí on entendre quines són les parts físiques més rellevants, com funcionen i com es relacionen entre elles pel que fa al plaer sexual.

Al taller coneixerem com funciona el cos, relacionant el sòl pelvià amb altres parts i aprendrem les nocions bàsiques del cicle hormonal que condiciona totes les altres funcions del cos.

 Amb aquest objectiu es pot explicar, a través de mitjans audiovisuals i dinàmiques de participació, l’anatomia de l’aparell reproductor, anatomia de les parts eròtiques femenines i funcionament del sistema nerviós en els moments eròtics.

El taller es realitzarà amb totes les mesures sanitàries d’obligat compliment. Cal dur estoreta. Les places són limitades i cal confirmar assistència al correu agentigualtat@oliva.es. L’activitat està dirigida a majors d’edat.

Articles relacionats