19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Oliva porta les obres de la reurbanització de l’entorn de l’Escoleta El Caragol a bon ritme

L’alcalde d’Oliva, David González Martínez, i el regidor de Vies Públiques, Miquel Doménech Cardona, han visitat les obres de la 2a fase de reurbanització de l’entorn de l’Escoleta El Caragol.

Aquesta segona fase contempla l’eixamplament del carrer del Ponent fins als 6,5 m, la construcció d’una nova escala, més segura, i la pavimentació dels carrers de sant Pancraci, dels Serrans i part del carrer Divina Gràcia, així com millores en el sistema de clavegueram.

Per a compatibilitzar la resta de treballs amb el funcionament de l’escoleta i garantir la seguretat d’alumnes, educadores i educadors s’ha previst la compartimentació del pati i la col·locació d’un doble tancament format per tanques metàl·liques.

La totalitat dels treballs estaran finalitzats, previsiblement, a finals del mes de desembre. El programa de reurbanització està inclòs dins del Programa de Foment de la Regeneració i Renovació Urbana del Nucli Antic de la ciutat d’Oliva, conegut com a ARRU. Aquest està cofinançat entre el Ministeri de Foment, la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Oliva.

Articles relacionats