15.4 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

Guardamar de la Safor presenta el Dolphin 1 aparell salvavides a control remot

La Platja de Guardamar de la Safor ha sigut el lloc elegit per fer la presentació, per primera vegada a Espanya, del Dholpin 1. A l’acte han estat representats membres de l’empresa, de Creu Roja i membres de l’Ajuntament de Guardamar de la Safor.

El Dolphin 1 Smart Lifebuoy és un aparell que es pot controlar de forma remota. Es fa arribar a un banyista amb problemes i portar-los amb tota seguretat a la platja. El Dolphin està dissenyat per facilitar el seu ús.

El Dolphin 1 actua quan es veu a un banyista en perill.  Es dirigeix ​​a la víctima de manera remota. Després que el banyista agafe el dispositiu, es pot traure amb tota seguretat per a ell i per al vigilant, ja que és el Dolphin qui fa la tasca de portar-lo.

S’ha dotat d’un brillant casc taronja que facilita la seua navegació, ja que fa que siga visible a gran distància. El seu disseny ha tingut en compte la seguretat total, per això té un para-xocs frontal suau i les hèlices tancades. El Dolphin 1 també és adequat per a mars braves, ja que disposa de un sistema per retornar a la seua forma si és bolcat per onades. 

Des de l’Ajuntament de Guardamar de la Safor han assenyalat que “La nostra platja ha sigut elegida per l’empresa MLC CONSULTING per presentar el primer salvavides a control remot a l’Estat Espanyol. La demostració ha sigut realitzada per Creu Roja. En ella s’ha pogut constatar la facilitat i la millora de gestió en cas de perill d’ofegaments. Una passa més per a millorar la gestió dels socorristes i com no en la nostra integritat física a les platges”.

Articles relacionats