18.2 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Preparació intensa dels i les ciclistes de la Safor per a Llíria

Esport Campionat Ciclisme Comunitat ValencianAquest cap de setmana es reinicia la temporada ciclista en terres valencianes amb la disputa del Campionat de Ciclisme Comunitat Valenciana. El campionat es realitzarà al municipi de Llíria per a totes les categories tant masculina com femenina.

Lucia Martin, Alejandra PuenteLucía Andrés i Brega Frare seran les representants de la comarca en la categoria femenina al Trofeu Ciclisme Ajuntament de Llíria. La carrera es celebrarà el dissabte i correran totes les categories ciclistes juntes.

Aquest mateix dia tindrà lloc també el campionat autonòmic júnior. On tan sols el xeraquer  Jordi Constantino serà el que defensarà els colors de La Safor. Quant a la categoria cadet no hi haurà cap representant pel fet que es troben participan en la Volta a Besaya.

Carrera d’escoles de ciclisme Trofeu Ajuntament de Llíria

El plat fort d’aquesta cap de setmana de ciclisme a Llíria serà la jornada dominical on els més xicotets podran entrar en lliça després de l’aturada des del mes de març.

L’escola Triasport amb 17 representants serà la segona més nombrosa per darrere de la de Stefano Garzelli que porta més de 30 alumnes. Pel que fa a l’escola de la Valldigna tan sols portarà 6 ciclistes en l’any de la celebració del 40 aniversari des de la seua creació.

Indicar que Alejandra Puente malgrat ser cadet participarà en categoria infantil, com moltes companyes seues a excepció de Neus Sansaloni del mateix equip que no correrà definitivament.

Aquesta serà sens dubte la carrera més important dels últims anys. I per aquest motiu molts l’han preparada a consciència. Tal vegada siga l’última del 2020 i per tant eixiran per totes des del primer metre.

Cal destacar el gran esforç que ha realitzat l’Ajuntament de Llíria per a fer viable i possible aquesta carrera. Ja que cap altre consistori de tota la província s’ha oferit a albergar una prova ciclista. Per aquest motiu s’espera que tots els assistents complisquen rigorosament les normes imposades per les autoritats sanitàries per tal d’evitar contagis i gaudir de l’esport segur.

Articles relacionats