19.7 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Oliva participa en la fira de turisme actiu ‘Fiets en Wandelbeurs’ a Països Baixos

 

– Oliva Turisme busca captar viatgers d’aquest mercat emissor interessats en senderisme, cicloturisme i altres activitats lligades a espais naturals

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a la ciutat neerlandesa d’Utrech una nova edició de l’esdeveniment ‘Fiets en Wandelbeurs Nederland‘, considerada com una de les millors fires de ciclisme i senderisme d’Europa, i on Oliva Turisme ha fet valdre les principals rutes ciclistes i de senderisme, juntament amb la resta d’experiències culturals i gastronòmiques d’Oliva.

Es tracta d’una trobada a la qual acudeixen els aficionats per a informar-se sobre l’oferta de destinacions vacacionals on practicar aquests esports, inclosos en el segment de turisme actiu. L’estand d’Oliva Turisme ha estat situat dins de l’expositor de ValenciaTurisme, on ha mostrat als visitants la gran oferta de productes relacionats amb espais i recursos naturals, posant a la disposició dels futurs viatgers les guies temàtiques de senderisme i ciclisme, molt demandades entre els visitants belgues.

Kino Calafat, regidor de Turisme d’Oliva, ha comentat que ”Oliva s’ha posicionat, en els últims anys, com una destinació de qualitat per als aficionats al ciclisme i els amants dels esports a l’aire lliure”.

“La celebració de la TotalEnergies Alberto Contador i altres esdeveniments esportius exerceix d’altaveu per a tots aquells que busquen gaudir de les seues vacances de manera activa”.

De manera paral·lela a aquesta fira temàtica, caracteritzada per l’assistència d’un públic molt interessat i expert en aquests segments, es desenvolupen xarrades, conferències, tallers de treball i trobades entre ciclistes i senderistes, que suposen una oportunitat per a prendre el pols al mercat i conéixer les tendències d’aquests aficionats en els seus futurs viatges.

L’afluència de públic ha sigut extraordinària durant tot el cap de setmana, rècord d’assistents segons l’organització. A més, s’ha aprofitat el marc de la fira per a establir contacte amb agències de viatges i operadors turístics neerlandesos especialitzats.

Articles relacionats