17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Oliva participa activament en la III Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

• El regidor de Turisme d’Oliva, Kino Calafat, valora la convocatòria d’aquesta Mostra per donar visibilitat al potencial d’Oliva com a “referent” del turisme de proximitat.

• El dissabte 23 d’octubre, d’11.30 h a 12.15 h, Pepe Cotaina, liderarà el showcooking de “Coques creatives d´Oliva” en l’àrea destinada a la promoció gastronòmica

Oliva participarà activament en la tercera edició de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana 2021, que tindrà lloc a la Ciutat de les Arts i les Ciències el 24 i 25 d’octubre.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, Kino Calafat, considera molt positiva l’organització d’aquesta mostra, l’objectiu de la qual és fomentar el turisme domèstic, “un mercat que considerem clau, tal com recollim en el pla estratègic en què estem treballant per a impulsar i millorar la competitivitat de tota la nostra oferta turística”.

En aquest sentit, Calafat ressalta l’oportunitat d’aquest certamen per a posar en valor el potencial d’Oliva, per les condicions que reuneix per a convertir-se en el referent de sostenibilitat per al turisme de proximitat.

Aquesta III mostra comptarà amb dos espais de promoció diferenciats: la zona de l’escenari, on es realitzaran presentacions de destinacions i marques dels diferents municipis i organismes participants i la zona de showcooking, que congregarà accions i degustacions per a promocionar i donar a conéixer la gastronomia local.

Gastronomia, eix transversal de promoció

En referència a la importància de la gastronomia com a element de promoció, Calafat insisteix que, efectivament, “és un element transversal que permet connectar amb el nostre patrimoni cultural i culinari basat en productes de proximitat, sostenibles i d’excel·lent qualitat”. I ha afegit que “tot això està present en la nostra oferta gastronòmica, que tant valoren tots els que ens visiten i, molt en particular, els turistes de la Comunitat”.

Articles relacionats