Oliva organitza una nit d’Ànimes per a totes les edats: Passatge del Terror, Zombie Survival i Festa Infantil

L’Ajuntament d’Oliva ha organitzat per aquesta Nit d’Ànimes diverses activitats específiques a distints grups d’edat per tal de personalitzar-les als seus gustos. Les activitats són:

– Nit d’Ànimes

La Regidoria de Festes Oliva i l’Associació de Veïns Platja d’Oliva organitzen la ‘Nit de les Ànimes’, per aquest dijous, 31 d’octubre, a partir de les 18 hores. L’activitat, va dirigida al públic infantil, consistirà en una festa de disfresses, berenar, jocs, cucanyes i una discomòbil. Donatiu: 1 euro.

Els actes de la ‘Nit de les Ànimes’ s’iniciaran amb un passacarrer amenitzat pel grup Sarabanda a partir de les 18 h, des de la plaça d’Europa, i passaran pel carrer de la Verge del Mar, per finalitzar a l’avinguda de la Mar Mediterrània. Els locals col·laboradors oferiran menús i begudes tematitzats durant aquesta nit.

– Passatge del Terror

«Tens 13 anys o menys? Vols passar por la Nit de Halloween? Vine al ‘Passatge del Terror’ que organitza la Regidoria de Joventut el pròxim dijous, 31 d’octubre, per primera vegada a Oliva. Horari de 18,00 a 20.00 hores». Aquest és el missatge

Recorda, Parc de l’Estació, carpa de 200 metres quadrats. Podrà accedir qualsevol xiquet/a, fins a 13 anys (podran accedir acompanyats per pares/mares).

Activitat gratuïta. Gaudeix com mai ho has fet de la Nit de Halloween al teu poble.

– Zombie Survival

Activitat per gent 14 i 26 anys per a la Nit de Halloween del 31 d’octubre.

Per primera vegada vine a gaudir amb el ‘Zombie Survival’ a Oliva. Un macro joc al carrer de Terror i Supervivència que es desenvoluparà en diverses zones del poble. Una activitat inspirada directament en pel·lícules com Resident Evil, Rec i sagues de l’estil.

Serà una nit d’adrenalina plena de zombis i supervivents amb ambientacions, trames, actors, soldats, efectes especials i sorpreses que intenten fregar la realitat amb la implicació dels participants. El punt de trobada serà la plaça de Sant Roc i l’activitat s’iniciarà a les 21.00 hores i finalitzarà al voltant de les 00.00 h.

En el ‘Zombie Survival’ d’Oliva podran participar 150 joves inscrits prèviament. Es poden inscriure al Casal Jove Oliva – Centre Informació Juvenil a partir de hui 23 i fins al pròxim dimecres 30 d’octubre. També ho poden fer telefonant als següents números de telèfon en horari d’atenció:

610 70 76 44 Ramon (tècnic de Joventut)
661 53 22 93 Anna Mena (Regidora de Joventut)

Els requisits de participació són:

Tindre entre 14 i 26 anys, roba còmoda per tacar en la caracterització, calçat còmode, una llanterna (la del mòbil no és còmoda), mòbil amb accés a Internet, quadern i bolígraf per anotar, Google Maps, anglés (nocions bàsiques), i per últim, acceptar les normes i clàusules de participació i exempció de responsabilitats disposades pels organitzadors.

Et Pot Interessar