26.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Oliva organitza un Recital de Poesia benèfic per a la restauració de l’església del Rebollet

La Regidoria de Cultura, Música i Biblioteques, que encapçala Julio Llorca, amb la col·laboració dels membres afins i festers del Rebollet, ha organitzat un Recital de Poesia amateur amb l’objectiu de recollir diners per a la restauració de l’església del Rebollet.

CARTEL RESTAURACIÓN REBOLLETEl recital està programat per al dia 25 de setembre, a les 19.30 h, en el centre Polivalent d’Oliva i comptarà amb la participació lectora de Chelo Peiró, Chelo Seguí, Teresa Gómez, Isabela Soler, Marisa Alandete, Rafael Llamas, Estrella Payà, Sandra Tomás, la regidora de Benestar Social, Yolanda Balaguer i el regidor de Cultura, Julio Llorca, sota la direcció de Pepe Martínez.

Es respectaran totes les mesures sanitàries vigents per tal de gaudir de la poesia d’escriptors com Estellés, Quevedo o l’últim Premi Cervantes, Francisco Brines.

A més, es comptarà amb l’acompanyament musical del grup d’alumnes de violoncel de la professora Cristina Bernal Castelló, del Conservatori Professional de Música “Josep Climent” d’Oliva i Clara Llamas Parra al piano.

El convent del Rebollet fou construït a finals del segle XVI i ha tingut en els passats anys diverses restauracions externes. “Actualment, l’edifici necessita millorar l’estructura i restaurar parts internes. Amb aquest esdeveniment, a més de contribuir en la seua restauració, potenciem la cu

ltura i la poesia, que tanta importància i ressò està tenint en el nostre municipi” ha assegurat Julio Llorca.
Les entrades tenen un preu de 5 euros i ja es poden adquirir en els següents negocis locals:

• Xarcuteria Navalón (Mercat Municipal)

• Rosa Dona Boutique (Poeta Querol, 20)

• Coqueta Moda Infantil (Av. Valencia, 10)

• Roseta Sabates (Alejandro Cardona, 2)

• La Vila Mobles (Gabriel Ciscar, 103)

També es poden adquirir entrades de fila 0 per a aquelles persones que vulguen col·laborar amb la causa i no poden acudir al recital.

Articles relacionats