15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Yolanda Balaguer Pericas nova alcaldessa d’Oliva

– Yolanda Balaguer és la nova alcaldessa d’Oliva després de la renúncia de David González després d’acceptar el càrrec com a director de l’Institut Valencià d’Estadística

– Yolanda Balaguer: “Oliva té un gran futur que hem de construir tots”

Nova Alcaldessa dOliva 1La nova alcaldessa, de Compromís, assumeix el càrrec asseient el pacte amb el PSPV, d’aquesta manera dos dones estaran al capdavant del Govern local.

Yolanda Balaguer té 52 anys, pertany a Compromís per Oliva, és tècnica de Relacions Públiques i, entre altres, treballa durant tres anys a l’Ajuntament d’Oxford. En aquesta legislatura va assumir un grau de competències que evidenciaven la confiança que l’alcalde havia posat en el seu bon fer. Va exercir la funció de la regidoria de Benestar Social i la Delegació de Comerç, Mercats i Consum.

David Gonzàlez ha manifestat en les xarxes socials “Enhorabona Yolanda Balaguer, alcaldessa d’Oliva! Perquè t’aprecie, perquè conec la teua vàlua i capacitat, i pel bé d’Oliva, et desitge molts èxits i encerts com a màxima autoritat municipal.

I no tinc cap dubte que governaràs per a tot el poble, amb honestedat, amb rigor, amb dedicació plena i amb l’objectiu principal de contribuir al benestar de les teues veïnes i veïns”.

Articles relacionats