15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Oliva organitza en Vídeo la II Trobada Escolar de Tertúlies-dialògiques 

El pròxim dijous, dia 7 de maig, tindrà lloc la II Trobada Escolar de Tertúlies literàries-dialògiques organitzada pel Gabinet Psicopedagògic Municipal i en coordinació amb Departament d’Educació i el Servei de Biblioteques Municipals de l’Ajuntament d’Oliva. Aquestes tertúlies s’emmarquen dintre de les IV Jornades Socioeducatives de la Safor: Educació inclusiva i convivència escolar.

Com que aquesta trobada, prevista per al dia 13 de març no es va poder dur a terme, es realitzarà ara adaptant-se a les actuals condicions de confinament.

Aquesta activitat és una actuació educativa que millora l’èxit escolar i personal dels nostres xiquets i xiquetes, mitjançant la lectura dialogada de textos clàssics on els participants aprenen a escoltar als altres, expressar les seues opinions i sentiments i respectar les opinions i sentiments dels altres.

Donat que aquest tipus d’activitats estan duent-se a terme en els nostres centres volem convidar als escolars, als tutors/es de xiquets/etes de 4t i 5é de Primària a participar, per tal de realitzar una activitat en què podran veure’s amb els seus companys/es, conéixer nous amics i aportar les seues reflexions i opinions.

El sistema de participació serà el següent:

– Inscripció prèvia mitjançant els seus tutors/es de 4t i 5é, que replegaran les dades de l’alumnat que vulga participar.

– Descarrega el text al següent enllaç: https://bit.ly/2y4uc87

– Lectura a casa del text, assenyalant o anotant, la frase, paràgraf idea que més t’ha cridat l’atenció o que més t’ha agradat per compartir amb la resta de tertulians.

– En el dia i hora assenyalats, connectar-se mitjançant un enllaç que s’enviara, per poder participar en la vídeo-tertúlia.

– Confeccionar una etiqueta amb el vostre nom, per posar-la el dia de la tertúlia i així poder conéixer més ràpidament.

– Participar amb moltes ganes de compartir les idees i reflexions!

Articles relacionats