19.9 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Oliva manté una reunio amb la delegada del Govern a la Comunitat Valenciana

 

– Una delegació de l’Ajuntament d’Oliva encapçalada per la vicealcaldessa, Ana Morell, pel regidor de Planejament Urbanístic, Miguel Monzonís, i pel regidor de Turisme i Platges, Joaquin Calafat, s’han reunit a València amb la delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero.

– Amb l’objectiu de traslladar-li diferents propostes i projectes de futur per a la ciutat d’Oliva.

El primer projecte que han presentat a la delegada del Govern és el d’intentar aconseguir  unes passarel·les elevades, de fusta, que anirien per dalt de l’actual cordó dunar per tal de protegir-loi respectar-lo. En paraules de la vicealcaldessa de la ciutat “seria una espècie de passeig marítim elevat que aniria per dalt de les dunes des de Piles fins a Dénia sense comptar amb el nucli urbà de la platja”.

 Amb aquest projecte pioner i innovador també se solucionaria el problema que hi ha en l’actualitat a les platges d’Oliva després de grans tempestes.

“Fins ara, com que la canalització dels rentapeus va per davall de les dunes, quan hi ha grans tempestes i desperfectes no podem actuar en moltes ocasions de forma urgent perquè en la zona es troba niuant  l’anomenat “corriolet” que és au protegida. Amb aquesta passarel·la elevada se solucionaria el problema, ja que aquestes canalitzacions dels rentapeus anirien d’avall de les estructures de fusta” assenyalava el regidor de Turisme (Oliva Turismo) i Platges, Joaquin Calafat.

D’altra banda, en la reunió, els representants olivers també han traslladat a la delegada del Govern el projecte de la Delegació de Planejament Urbanístic de transformar el tram de la N332, que uneix Oliva amb l’Alqueria de la Comtessa en una espècie de bulevard que serviria per a facilitar la mobilitat amb la nostra ciutat.

 “Una vegada aconseguit aquesta espècie de circumval·lació que ens donen els enllaços amb l’antiga AP7 i després de l’alliberament d’aquesta, volem seguir treballant en les connexions i accessos de la nostra ciutat, creant una nova entrada a Oliva molt més acord a la ciutat, més amable i accessible per a tots i que encaixe en el projecte futur de ciutat en elque estem treballant” explicava el regidor de Planejament Urbanístic,Miguel Monzonís.

Articles relacionats