9.3 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

Alta participació ciutadana per triar les propostes dels Pressupostos Participatius del Real de Gandia

– Els veïns i les veïnes del Real de Gandia trien crear una zona d’atletisme infantil i ampliar l’equipament per al “Pavelló Esportiu Municipal” amb els Pressupostos Participatius 

– Com els projectes no superen els 20.000 euros, es podrà invertir en altres propostes.

L’Ajuntament del Real de Gandia ha fet públic el resultat del procés de pressupostos participatius obert el mes de setembre passat. En aquesta V edició es van presentar fins a dotze propostes. Finalment els veïns i les veïnes han triat amb els seus vots crear una zona d’atletisme infantil i ampliar l’equipament per al “Pavelló Esportiu Municipal”.

Real de Gandia Pressupostos Participatius

La primera proposta va ser la més valorada amb 183,75 punts i la segona, amb 115 punts. Com en aquestes dues actuacions no s’invertiran els 20.000 euros previstos, es podran realitzar algunes de les altres propostes, seguint l’ordre de preferència del resultat de les votacions. Enguany, la participació ha sigut molt alta. Han votat 392 persones, la qual cosa suposa un 18% del cens.

Estem molt contents perquè aquest procés participatiu i transparent està consolidat, i la resposta de la gent ha sigut molt positiva, com ho indica l’alta participació. És important que la gent s’involucre en decisions com aquestes que afecten a tota la ciutadania. En els pròxims dies, farem l’avaluació, amb l’objectiu de continuar millorant i creixent de cara a la VI edició del pròxim any”, va declarar el regidor de Participació Ciutadana, Vicent Signes.

Articles relacionats