20.2 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

Oliva guarda les seues falles en una nau fins al pròxim exercici faller

– Des de la Regidoria de Festes i l’Ajuntament d’Oliva s’ha treballat per aconseguir una nau per resguardar els monuments fallers per al pròxim exercici faller

– La nau alberga els monuments de les 7 comissions falleres d’Oliva, que no es pogueren plantar el passat març.

La gestió realitzada des de la Regidoria de Festes i l’Ajuntament d’Oliva permetrà alleugerar els locals dels artistes fallers. Per tant, que puguen continuar amb el seu treball diari. A més, aconsegueix que les comissions falleres no hagen de pagar cap despesa de lloguer de naus. La qual cosa suposaria un greu problema per a les falles.

Yolanda Navarro, regidora de Festes, ha explicat que la nau que albergarà els monuments disposa de totes les garanties de seguretat i, a més, amb una assegurança que cobreix qualsevol desperfecte.

“Es tracta d’una gestió complicada, ja que trobar una nau que puga albergar tots els monuments i que complisca les necessitats de seguretat és una tasca difícil. Però ho hem aconseguit i hem donat solució a una problemàtica molt important” ha afirmat Navarro.

La setmana passada començaren a traslladar-se els primers monuments fallers a la seua nova ubicació. S’espera que en els pròxims dies, totes les falles hagen dipositat les obres d’art a aquesta nau.

Articles relacionats