13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Oliva compleix en el pagament al proveïdors

La regidora d’Hisenda i vicealcaldessa de l’Ajuntament d’Oliva, Ana Morell, ha donat a conéixer, aquest matí, les xifres relatives al pagament de proveïdors, factures i ajudes d’emergència pel que respecta al que portem d’any. En concret, l’ajuntament ha abonat al voltant de 3,5 milions d’euros, una xifra equivalent al 50% de la facturació de l’any 2019, i respecte al Capítol 2 del Pressupost d’enguany suposa el 41% de tota la despesa municipal, en tan sols tres mesos.

Aquestes dades reflecteixen el compliment del decàleg aprovat durant l’estat d’alarma, per la Delegació d’Hisenda, i en concret el punt en el qual l’ajuntament es va comprometre a abonar a pagar als proveïdors municipals i el pagament de factures en temps rècord “per tal d’ajudar a les empreses de la nostra ciutat, després d’una situació tan greu com la que estem patint. Des d’Intervenció i Tresoreria la prioritat era accelerar aquest pagament i així s’ha fet” assenyalava la regidora Ana Morell.

Per a la regidora d’Hisenda, el compliment d’aquests terminis és possible gràcies al fet que durant aquests anys s’ha dut una gran tasca de contenció de la despesa, ha estat possible també per una millor eficiència de la recaptació i per la posada en funcionament de diferents mecanismes que han possibilitat que els nostres ciutadans puguen pagar més còmodament els seus impostos municipals.

Articles relacionats