20.5 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

Oliva  commemorarà el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la dona

 

– Els actes començaran dijous, 18 de novembre, amb unes xarrades per a l’alumnat de 4t d’ESO i de 2n d’FP sobre “Víctimes Invisibles” i també visitaran l’exposició PROU. A la vesprada s’inaugurarà l’exposició fotogràfica “PROU”, contra la violència masclista, a l’edifici de l’Enginy del Sucre.

La Regidoria d’Igualtat i Diversitat, encapçalada per Anna Mena, ha preparat una sèrie d’activitats en commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones i Xiquetes. Amb l’objectiu de donar suport a totes les víctimes de violència masclista, mostrar el nostre rebuig cap a tots els actes que impliquen violència i per poder previndre la violència de gènere, tant en les noves generacions, com en la població en general, mitjançant campanyes de sensibilització i activitats que fomenten la igualtat al nostre municipi.

Inauguració i presentació de l’exposició fotogràfica “PROU”

Exposició fotogràfica reivindicativa contra la violència de gènere en la qual es mostra la forma més monstruosa de violència contra les dones, la mort dels seus fills i filles a mans dels seus pares. La mostra s’inaugurarà dijous, 18 de novembre, a les 19.30 h a l’Edifici de l’Enginy del Sucre d’Oliva.

Prèviament a la inauguració, l’exposició haurà rebut la visita de l’alumnat de 4t d’ESO i 2n d’FP bàsica dels centres educatius de secundària del municipi, que també tindran una xarrada amb el lema “Víctimes invisibles”. Per a aquesta activitat es prendran totes les mesures sanitàries d’obligat compliment.

Obra de teatre de ‘Pamela Palenciano’, «No Sólo Duelen Los Golpes»

La ciutadania podrà gaudir de l’obra teatral, monòleg, de l’activista i comunicadora Pamela Palenciano, la qual narra la vivència personal de l’actriu en la seua primera relació de parella. Aquest monòleg ens connecta amb la història universal de les violències masclistes.

L’actuació tindrà lloc divendres, 19 de novembre, a les 19.00 h al Centre Polivalent d’Oliva. Per a aquesta activitat també es prendran totes les mesures sanitàries.

Programació 25n Oliva Paloma Palenciano

Concentració el dia 25 de novembre, a la plaça de l’Ajuntament, a les 12.30 h.

Amb l’objectiu de manifestar el suport a totes les víctimes, el rebuig a qualsevol acte violent i el foment de campanyes de conscienciació en l’àmbit educatiu, social i institucional.

Articles relacionats