14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

Oliva presenta la fallera major

La Federació de Falles d’Oliva, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes, ha celebrat este diumenge 11 de novembre la presentació de la fallera major d’Oliva 2019, Maria Morant, i la seua Cort d’Honor, formada per Carla Navarro i Àngela Mateu, de l’AC Falla Barri Sant Francesc; Teresa Borrás i Andrea Martínez, de l’AC Falla Conservatori, i Ana Fuentes i Ana Mascarell de la Falla Institut.

La Presentació ha tingut lloc al migdia al Teatre Olímpia,després de la concentració de la Cort d’Honor a les 11.00 h al carrer Major, i l’arribada de la Fallera Major, a les 11.30 h.

Ha actuat com a mantenidora Rocío Gil, advocada, de 27 anys i nascuda a València, fallera major d’esta ciutat 2018. Fallera de naixement, va pertànyer a la comissió Espartero Maestro Plasencia de Burjassot en la seua etapa d’infantil, on va ser fallera major infantil l’any 2000, i posteriorment va tindre el privilegi de formar part de la Cort d’Honor Infantil de València 2001.

Poc després, es va traslladar amb la seua família a una comissió centenària, la Falla Plaça de la Mercé, de la qual va ser fallera major l’any 2017. Després d’açò, Rocío va complir el seu somni i va passar a representar tota la ciutat com a Fallera Major de València de 2018.

Rocío ha participat sempre activament en la festa, ocupant diversos càrrecs com ara vicesecretària, delegada de festejos, o de solidaritat i cultura.

 

Articles relacionats