OLIVA ATORGA UNA SUBVENCIÓ DE 18.800 EUROS A LA JUNTA LOCAL FALLERA

D’aquesta quantitat, el 50 per cent, 9.400 euros, s’ha fet efectiva en el moment de la signatura, i el 50 per cent restant s’abonarà abans del 30 de desembre de 2015.

El conveni estableix a més que l’Ajuntament potenciarà i cooperarà en aquells actes que organitze la Junta Local Fallera que tinguen especial significació participativa i social, en els quals col·laborarà en el seu desenvolupament en la forma que legalment resulte adequada.

Per la seua part, la Junta Local Fallera es compromet a realitzar totes les publicacions, tant en paper com digitals, i també els diversos actes públics relacionats amb la festa en valencià. O, en cas d’incloure versions en altres llengües, assegurar-se que el valencià ocupe una posició de preferència.

Hem de recordar que les falles, la festa valenciana per excel·lència, se celebra a Oliva de forma continuada des de 1981, incrementant cada any tant el nombre de participants com de monuments plantats. Una tradició promoguda per les diverses comissions falleres i per la Junta Local Fallera que les coordina.

Et Pot Interessar