15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Oberta la inscripció de la XVI edició del Campus del Club de Tenis Gandia 

La XVI edició del campus del Club de Tenis Gandia ja es troba en marxa després d’aconseguir el vistiplau dels organitzadors sempre que es respecten les estrictes regles sanitàries interposades pel govern d’Espanya.

Aquest campus és un dels més importants que té lloc a la ciutat ducal a més de ser un dels més antics, per aquest Campus ja han passat prop de 2000 xiquets en els 15 anys d’història.

En la present edició que ha vingut marcada per la pandèmia del coronavirus els organitzadors esperen congregar a un bon nombre de xiquets entre els 4 anys i els 14.

Durant el transcurs del campus que començarà el 29 de juny i acabarà el 31 de juliol, s’impartiran classes de tenis, pàdel i natació, a més es podran realitzar els deures i també es faran classes de càlcul mental com d’escacs.

Hi haurà tallers de pintura, teatre i Art Atack a més d’un curs de cuina on es formarà un club del xef. Molts d’aquests cursos s’impartiran en anglés i les inscripcions estan obertes tant als socis del club com al públic en general fins a completar la capacitat del Campus.

Fotografies d’arxiu. XIV edició Campus

Articles relacionats