19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Obert el termini d’inscripció del programa “Digitalitza el teu Comerç”

 

• L’àrea de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, llança aquesta nova iniciativa amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la necessitat de digitalitzar els comerços, com a factor de competitivitat, consolidació i creixement.

• Consta de 7 sessions presencials o en línia, gratuïtes, amb eines i solucions tecnològiques per a la transformació digital del negoci.

• Del 23 de setembre al 19 d’octubre, des de l’Urbalab, i en horari de 13.45 h a 15.00 h.

• Inscripcions obertes a urbalabgandia.com.

• Ferran Martínez: “Forma part de l’estratègia general del govern local aprofitar la recuperació econòmica després de la pandèmia per tal de transformar el nostre comerç en un aspecte clau com és la digitalització, que impacta directament en la producció i la competitivitat dels comerços. I obri noves vies de creixement…”.

DigitalitzaEl regidor de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Ferran Martínez, acompanyat de la tècnica responsable del programa “Digitalitza el teu comerç”, Eva Escrivà, ha presentat aquest matí la nova iniciativa que naix amb la finalitat de sensibilitzar al sector comercial minorista de la ciutat, de la necessitat d’incorporar les noves tecnologies a la gestió del seu negoci i al procés de venda, com a factor de competitivitat, consolidació i creixement d’aquest.

“La tecnologia ha modificat profundament la societat i l’economia. Els comerços no poden ser aliens a aquesta realitat. Més bé, al contrari, el que han de fer és aprofitar aquesta oportunitat per a millorar cada dia i oferir aquesta millora als seus clients, connectant directament amb ells, amb les seues necessitats i interessos. Perquè, si la forma de comprar ha canviat, també caldrà canviar la forma de vendre. Per tant, han de perdre aquesta por a afrontar el procés de transformació digital inevitable”, ha assegurat Martínez.

El programa consta de 7 sessions presencials o en línia i gratuïtes, amb píndoles informatives que ajudaran als comerciants a iniciar i millorar el camí de la transformació digital del seu negoci, oferint-los solucions Tic’s i donant-los a conéixer els reptes i oportunitats que la incorporació de la tecnologia ofereix al sector comercial. Coneixeran diferents tipus de ferramentes al seu abast per a poder canviar el seu model de negoci, adaptant-lo al nou entorn digital.

Comença el 23 de setembre i finalitza el 19 d’octubre. Les sessions seran a URBALAB i en horari de 13.45 h a 15 h, per tal de facilitar l’assistència dels comerciants.

La primera sessió, sota el nom “Claus per a la digitalització del teu comerç”, té com a objectiu “conéixer els principals beneficis de digitalitzar el negoci i triar l’estratègia adequada, per tal de millorar la rendibilitat de l’empresa. Les següents sessions tractaran sobre Ecommerce i Market Place, Coneix el Market place de Gandia, Informatitza la gestió del teu comerç, Què són i com funcionen els CRM (gestió de les relacions amb els clients), solucions Tic per a millorar el procés de venda i campanyes de promoció amb email màrqueting”, ha explicat Escrivà.

Finalment, el regidor ha recordat que el programa forma part de “l’estratègia general del govern local d’aprofitar la recuperació econòmica post pandèmia per tal de transformar el nostre comerç en un aspecte claus com la digitalització, que impacta directament en la producció i la competitivitat dels comerços. I obri noves vies de creixement”. Una estratègia que ha inclòs les ajudes a la digitalització del comerç, que ha beneficiat directament a 160 empreses i autònoms, el Market Place, que es presentarà en breu, o els Xecs Consum, que d’alguna manera obligava a certa tecnificació del procés.

Les inscripcions a cada sessió ja estan obertes a la web d’URBALAB. Les places són limitades.

Articles relacionats